Dođi mi u 65toj da odmorim oči na tebi.”

⚠️Zašto si slobodna, a godine idu?

➡️..Jer sam tip koji zeli muskarca koji zna sta zeli. Koji je vidio sta ostale zene imaju,pa zna tacno sta mu treba i sta hoce. Znaci da moze da me vodi psihicki, i da vodi takav rat sa mnom,i da ne sere jer nema potrebe jer je siguran u sebe u mene da i ako sam u 101 drustvu muskarca nista ne moze biti. Da bude ponosan na ono sto ima, sto stvara, i sto ce stvoriti sutra sa mnom. Insana kome rijeci nisu jeftine, cijim rijecima ne moze rukovoditi tudje misljenje.

🕊 Ali to tako ne ide danas, zato i ne razmisljam o ljubavi jer joj je cijena niska. A ja stavila visoku cijenu na svoju. Ali ne mislim da je ovo gore visoka cijena, iskreno

💁‍♀️ Ovo je ono sto svaka zena treba da trazi, svaki muskarac da razumije, i da bude obostrano. Od mlakih rijeci, zagrljaja, nema ni kvalitetnog odnosa. ✅

♀️ Ma neka idu godine ali nema pristajanja na manje od onog sto mozes da ponudis, i da u 65toj godini se probudis pored covjeka koji je par godina ispred tebe ili iza tebe, i ne mozes da pricas sa njim, dok pijes prvu jutarnju kahvu? Ako ne mozes to da zamislis, da ga volis kad ostari istom mjerom kao sto ga volis sada, nemojte se onda ni zeniti, ni udavati samo zato sto je vrijeme. Zenite se zbog ljubavi, jebemu….jer..postoji! Godine se ne mogu spakovati u kofer onako kako mislite. Buditr nekome želja :”dođi mi u 65toj da odmorim oči na tebi.”

Bolan, zivot ti je treptaj oka, nemoj dozvoliti da se probudis i pozelis nekog drugog da mu prepricas zbunjene poglede prolaznika kad su shvatili da su u tvojoj ruci sad neki tudji prsti. Da pokazujes razglednice iz svih gradova u kojima ste bezuspjesno trazili ono sto je neko drugi odnio kada je otisao, jer niste imali hrabrosti, zelje, volje, pali ste na “sta ce drugi reci”. Da gledas osmijehe koji su trebali odrastati uz tog nekoga, a nisu. Nemoj da legnete pored nekoga samo zato sto je bio nekad valat da se ozenite pogresnim izborom, a da zelite da nekom drugom kazete koliko ste puta nocu slusali tudje disanje i pitali se za koga sad on dise? Nemoj da glumite da ne zelite da znate kraj koga se budi i kome zuri sada u stan?

Nemoj da sutra prodjes jednom ulicom kada ti bude 65. Pa da ti ona samo vikne ko se sve rodio, ko je sve umro, da ti kaze sta se desilo izmedju tebe, nje, vas i zivota.

Nemoj da guzvas postelju onoj koja je strast, koja je “vakat da se ozenim”, “fatao sam zadnji voz”, pitas onu koju volis u 65toj:”Otkud ti sve te sijede?” “Kada su ti se prije ruke zgužvale?

Nemoj da ostari, da ostaris….šteta da ne ostarite zajedno, zbog sveg onog gore navednog.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s