🌸Digital Divas by Avon🌸

Prelijepu i sunčanu nedjelju obilježio je sada već tradicionalni bloggerski susret Digital Divas by Avon, koji je ove godine imao svoje četvrto izdanje. Konferencija edukativnog karaktera imala je za cilj da pomogne bloggerima u njhovom radu. 💄👡👜🛍👗

Konferencija je održana u prelijepo ambijentu nekada najznačajnijeg hotel Bristol u Sarajevu. Izuzetna mi je čast bila što sam svojim prisustvom obogatila svoje znanje koje će zasigurno podići moj blog na viši level.


Konferencija je otvorena predavanjem mladih i uspješnih ljudi iz tima New Media People, koji su gošćama prenijeli svoje znanje iz oblasti Facebook oglašavanja, Google Analitcs i SEO.

Naravno tu su bile i divne gošće iz Hrvatske, Lucija Josipović, voditeljica odnosa sa javnošću, te Lucija Gorički pobjednica Make up challenga HR.

Kako bi nam pokazale svoje iskustvo i kako bismo osjetili čar učestovovanja u make up igricama i ujedno isprobale neke Avon proizvode koje niste do sada imali šansu isprobati. Make up challengu su pristupile blogerice Zerina Šemsović i Jasenka Delić koja je ponijela pobjedničku nagradu poklon bon za kupovinu Avon kozmetike u vrijednosti do 300 maraka, dok je utješnu nagradu osvojila Zerina Šemsović i poklon bon u vrijednosti od 100 maraka.

Naša draga Šejla Korjenić se i ovaj put potrudila da ispred nas o svom youtuberskom i blogerskom životu govore one dame od kojih se mnogo može naučiti. Pa tako o svom iskustvu su ovaj put govorile, Naida Pehilj Bocnak i Maša Zibar. Nakon toga uslijedilo je interesantno izlaganje poznate hrvatske skincare bloggerice Martine Lolić koja je prenijela svoje iskustvo dugogodišnjeg bloggera koji piše isključivo o njezi kože.

Poslije toga imali smo mogućnost panel “Kako se nositi s negativnim komentarima?” gdje im je svoje stručno mišljene dala i psiholog Đana Lončarica.

🌸 Osim što vam Avon pruži mogućnost obrazovanja, i uvede vas u vode blogerskog života, i gdje prođete neke nove ispričane priče diva koje su uspjele, ujedno vam da krila za nove letove i nove pobjede. Ohrabri vas da upoznate nove ljude i podržite se na svim aspektima života.

Žene mogu skupa mnogo! 👡👜

Goody bag by Avon 💄👌

(Recenzije uskoro)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s